Арестуваният за убийството на Милен Цветков 22-годишен младеж, Кристиан Николов , крие доста провинения в

...
Арестуваният за убийството на Милен Цветков 22-годишен младеж, Кристиан Николов , крие доста провинения в
Коментари Харесай

Съученици на убиеца Кристиан: „Всички катаджии в София го знаят. Крие още 2 катастрофи, пушил трева в църква“

Арестуваният за убийството на Милен Цветков 22-годишен юноша, Кристиан Николов , крие доста провинения в миналото , които евентуално поради въздействието на родителите му са прикривани по един или различен метод. Това потвърдиха и негови съученици, които описаха стряскащи детайлности за всекидневието на богаташкия наследник:

Милионерският наследник Кристиан Николов, който умъртви надрусан с мощния си джип „ Ауди ” Q7 журналистът Милен Цветков на светофар пред столичния търговски център „ Парадайз ”, е предизвикал и други два пътни случая през последните 3 години, само че се е отървал без последици поради благосъстоянието и въздействието на фамилията си.

За това сигнализираха пред „ Уикенд ” негови някогашни съученици от елитната Първа немска гимназия в София.

Според думите им, 22-годишния келеш, който е племенник на подсъдимият за Данък добавена стойност афери и контрабанда на цигари алкохолен олигарх Миню Стайков, постоянно е имал увлечение към дрогата и високите скорости. Кристиан всекидневно пушел марихуана още от 15-годишен, поради което е бил изключен от столичното 73-то учебно заведение, когато е бил в 10-и клас. Казват, че са го изхвърлили от учебното заведение, в  което в миналото шеф бе столичния кмет Йоданка Фандъкова, защото подтиквал и други деца да използват дрога, а на всичкото от горната страна бил хванат да пуши трева и в църквата „ Св. Успение Пресветая Богородица “ в квартал „ Лагера ”.

Кристиан обаче бил намърдан с връзки от майка си Десислава Николова в по-елитно учебно заведение – в Първа немска гимназия „ Проф. Константин Гълъбов “, която приключил през 2017 година По този мотив майка му подарила и тузарския джип „ Ауди ”.

За да си спести заплащането на 40 000 лв. Данък добавена стойност към 200-те бона за мощното возило, родителката писала джипа като благосъстоятелност на една от компаниите й –ЕТ „ Десислава Пешева – Комерс ”. Според документите, с джипа се обработват лозови и овощни насаждения. По същата скица Миню Стайков, който е първи братовчед на Десислава Николова – Пешева, източи 14 милиона лв. от Фонд „ Земеделие ”, заради което е обвиняем дружно с неколцина чиновници на фонда, отпускали нерегламентирано евросубсидии по разнообразни стратегии.

Познатите на килъра Кристиан настояват, че той кара и други коли, а освен подарения от майка му джип „ Ауди ”. Всички разказват 22-годишния юноша като избухлив и необмислен водач, който не зачита разпоредбите за придвижване по пътища и основава предпоставки за тежки произшествия.

„ Кристиан е постоянен участник в незаконни гонки сред младежи, които се организират късно вечерта по държавния бул. „ България ”. Той обаче не се състезава с джипа си, а употребява спортни коли – идвал е на гонки с „ Порше Панамера ”, с модифицирано БМВ М5 и с други бързи коли. Повечето от колите са благосъстоятелност на членовете на семейството на Миню Стайков ”, безапелационни са познатите на Кристиан.

Преди към година килърът на Милен Цветков провокира злополука в региона към басейна „ Спартак ” в София. Тогава удря странично с бяло БМВ различен автомобил при опит да го изпревари. За благополучие в злополуката няма потърпевши, а единствено смачкани ламарини. Кристиан обаче се договоря с интонации от него водач и вината за злополуката е поета от друго момче, което заема мястото му зад кормилото.

Подобен случай имало и преди повече от 2 години, като тогава Кристиан бил с джипа, подарен от майка му. Иначе съгласно масивите на КАТ, 22-годишния наркоман е с съвършено досие като водач, има само фиш за погрешно паркиране. След злополуката, в която бе погубен Милен Цветков, изплува нескрито видеоклип, сниман преди няколко месеца, от който е видно, че Кристиан Николов минава на алено и с висока скорост с джипа си на червен светофар на оживеното кръстовище в региона на НДК.

„ Това лайно всеки ден нарушава закона за придвижване по пътищата десетки пъти, само че постоянно се е оправял. Всички катаджии в София го знаят, нееднократно са го спирали, а за какво не са го глобили до момента, е елементарно да се допусна – плащал им е на ръка подкупи от 50-100 лв. и е продължавал напред по пътя си… ”, уверени са шокираните от убийството на Милен Цветков някогашни съученици на родственика на Миню Стайков.

Инфо:зажената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР